王余杰

文章作者:时间:2013-06-03浏览:3282

职称/学历:讲师/博士

个人简介:

王余杰,男,中共党员,20059月至20096月在华东理工大学化学工程与工艺专业学习;20099月至20146月在天津大学工业催化专业硕博连读。

研究方向:机动车尾气处理,固定源排放处理,催化剂制备及应用等。

讲授课程:化工原理,化工原理实验。

主要论文:

Yujie Wang, Yongdan Li, Preparation and NOx-assisted soot oxidation activity of a CuO-CeO2 mixed oxide catalyst, Catalysis Today

Yicheng Zhao, Chun Xia, Yujie Wang, Yongdan Li. Quantifying multi-ionic conduction through doped ceria-carbonate composite electrolyte by a current-interruption technique and product analysis, International Journal of Hydrogen Energy

王余杰,李永丹,CuCe催化剂的制备及其NOx辅助碳烟催化燃烧性能的研究第十六届全国催化大会(沈阳)

Yujie Wang, Yongdan Li,Preparation and NOx-assisted soot oxidation activity of CuxCe1-x mixed oxides catalysts, World Resources Forum 2012(poster)(Beijing, China)

Yujie Wang, Yongdan Li, NOx-assisted soot oxidation activity of a Cu-Ce mixed oxide catalyst, XIth European Congress on Catalysis(oral)(Lyon, France)

Yujie Wang, Yongdan Li, NOx-assisted soot oxidation activity of a Cu-Ce mixed oxide catalyst, Sixth Asia-Pacific Congress on Catalysis (APCAT-6)(poster)(Taipei, China)

箱:wangyj120@163.com

责任编辑:huasheng